Duran Duran :Το πιο αγαπημένο μας τραγούδι απο το συγκρότημα θρύλος της δεκαετίας του 80 !


Οι Duran Duran ενα απο τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του 80 δημιουργήθηκαν στο Μπέρμινγκχαμ το 1978. Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80 και ένα από τα κύρια συγκροτήματα της λεγόμενης “Δεύτερης Βρετανικής Απόβασης” στις Η.Π.Α. Από το 1980 έχουν 14 single τα οποία έχουν βρεθεί στα βρετανικά charts (UK Singles Chart) και έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους. Το συγκρότημα σχηματίστηκε από τους Νικ Ρόουντς και Τζον Τέιλορ και αργότερα προστέθηκαν οι Ρότζερ Τέιλορ και Σάιμον Λε Μπόν. Ακόμα, στο συγκρότημα ήταν και ο Άντι Τέιλορ ο οποίος στην πορεία αποχώρησε.

Δισκογραφία
Duran Duran (1981)
Rio (1982)
Seven and the Ragged Tiger (1983)
Arena (Live) (1984)
Notorious (1986)
Big Thing (1988)
Liberty (1990)
Duran Duran (γνωστό και ως: “The Wedding Album”) (1993)
Thank You (1995)
Medazzaland (1997)
Pop Trash (2000)
Astronaut (2004)
Red Carpet Massacre (2007)
All You Need is Now (2011)
Paper Gods (2015)
Future Past (2021)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ