Το 1983 στην Βουλιαγμένη πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο πάρτυ που έμεινε στην ιστορία και τις αναμνήσεις μας!


Συμπληρώνονται φέτος 40 χρόνια από τη θρυλική υπαίθρια συναυλία στη Βουλιαγμένη η οποία έμεινε γνωστή ως ”Πάρτυ στη Βουλιαγμένη” και πραγματοποιήθηκε μια νύχτα με πανσέληνο, στις 25 Ιουλίου του 1983. Τη συγκεκριμένη συναυλία, που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το ”ελληνικό Γούντστοκ ”(Woodstock) την οργάνωσε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μαζί με την Άννα Βαγενά και κάποιους στενούς συνεργάτες τους και την παρακολούθησαν περίπου 100.000 άνθρωποι.
Στην βραδιά συμμετείχαν εκτός από το Λουκιανό (με σειρά εμφάνισης) οι: Νέλλη Σεμιτέκολο, Μανώλης Μικέλης με την Big Band, Λία Βίσση, Μαντώ Σταματοπούλου, Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Βαγγέλης Γερμανός, Χορωδία και μαντολινάτα Φώτη Αλέπορου, Διονύσης Σαββόπουλος, Three and the Koukos Band, Αφροδίτη Μάνου και Γιώργος Νταλάρας. Τη βραδιά μετέδιδε ζωντανά από το Α’ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Γιάννης Πετρίδης.
Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει το επεισόδιο ”Το πάρτυ της Βουλιαγμένης” της εκπομπής ”Ατελείωτο κονσέρτο”, παραγωγής 1983. Στο πλαίσιο της εκπομπής προβάλλονται εκτενή αποσπάσματα από την συναυλία, όπως μαγνητοσκοπήθηκαν υπό την επιμέλεια του Διαγόρα Χρονόπουλου και του Ηρακλή Παπαδάκη.
Δείτε το εδώ: https://www.ert.gr/…/party-sti-voyliagmeni-25-ioylioy…/

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ