Τίνα Σπάθη, το απόλυτο σύμβολο του σεξ των 70s KAI 80s


Σήμερα είναι μια οικογενειάρχης που μεγάλωσε τέσσερα παιδιά, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο του θεάματος. Τη δεκαετία του ΄70 πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες, αν και διαπίστωσε ότι σε κάποιες ήπιες σκηνές είχαν προσθέσει με μοντάζ σκληρό πορνό, στο οποίο δε συμμετείχε. Τίνα Σπάθη την ονόμασε ο σκηνοθέτης που την ανακάλυψε τυχαία στο κέντρο της Αθήνας, όταν έκανε διάλειμμα στην Ερμού, όπου εργαζόταν ως πωλήτρια. Εκεί έτυχε να παρακολουθήσει ένα γύρισμα για διαφημιστικό σποτ.

Η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης, ενώ ήταν πολύ όμορφη, από το άγχος της δεν μπορούσε να πει τα λόγια. Ο σκηνοθέτης, με συνοπτικές διαδικασίες, ζήτησε από την περαστική Τίνα, να πάρει τη θέση της.

Η Σπάθη έκανε το διαφημιστικό με την πρώτη λήψη και εντυπωσίασε τον σκηνοθέτη, ο οποίος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο της. Από το εμπορικό κατάστημα βρέθηκε στο γραφείο παραγωγής του Απόστολου Τεγόπουλου και σύντομα έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. «Πού σε βρήκαμε εσένα;» της είπε εντυπωσιασμένος ο σκηνοθέτης.

Την περίοδο εκείνη, οι ταινίες με σεξουαλικό περιεχόμενο δεν ήταν τόσο κυνικές όσο οι σημερινές. Περιελάμβαναν πολύ γυμνό, αρκετές σκηνές σεξ, αλλά όχι αυτό που περιγράφεται ως «hard core».

πληροφοριες themaonline

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ