Στηβ Ντούζος Συγκλονίζει ο αγαπημένος ηθοποιός των 80s: «Έπεσα σε κώμα, έσβηνα. Η Παναγία μου έδωσε άλλη μία ευκαιρία να ζήσω

Ο Στηβ Ντούζος είναι Έλληνας ηθοποιός, γιος του Ανδρέα Ντούζου και αδερφός της Τέτας Ντούζου, επίσης ηθοποιού. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Φεβρουαρίου του 1959. Η μητέρα του, Αναστασία Ντούζου, ήταν γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.

Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, κυρίως στο νεανικό κοινό της εποχής, με συμμετοχή σε δεκάδες ταινίες (κινηματογραφικές και βίντεο). Κατά τη δεκαετία του ’90 αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ επέστρεψε τον χειμώνα του 2010 για να συμμετάσχει στην δημιουργία του ριμέικ της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, το οποίο βγήκε στις αίθουσες το 2011.

Ο Στήβ Ντούζος από το 1997 είναι παντρεμένος με την Άννα-Μαρία και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αρτεμισία (Άρτεμη) το 2000 και έναν γιο, τον Ανδρέα το 2002.

Ο ηθοποιός βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσφατα, ωστόσο, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν.

Ο Στηβ μίλησε στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και γύρισε πίσω στον χρόνο, τότε που σημείωνε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο του «Μπίλια» ενώ αναφέρθηκε και στον «θάνατο» που βίωσε πριν μερικά χρόνια όταν έπαθε ανακοπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Ντούζος δήλωσε: «Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ… Και ‘γω και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό.

Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν ‘‘Παναγία μου σώσε με’’. Μέχρι τότε δεν το είχα πει ξανά. Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος σαν να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία».

Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τους συμπρωταγωνιστές του από τις ταινίες δήλωσε: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία».

 

πηγη .newsitamea.gr/
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ