Νανά Βενέτη ,η πιο όμορφη και λαμπερή παρουσία στην δεκαετία του 80 που τα άφησε όλα πίσω!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αρχικά ασχολήθηκε με το ελεύθερο σχέδιο. Το 1982 εμφανίστηκε πρώτη φορά σαν ηθοποιός στον «Πλούτο» τού Αριστοφάνη με το Λαϊκό Θέατρο Πειραιά όπου έπαιζε τον ρόλο τού Ερμή. Ακολούθησαν παιδικές σκηνές και το 1984 άρχισε την επαγγελματική της πορεία από το θέατρο «Χατζηχρήστου» με τον Κώστα Χατζηχρήστο, Γιώργο Παπαζήση, Τιτίκα Στασινοπούλου, Ερρικα Μπρογιερ κ.α.

Το 1984 άρχισε να φοιτά στην Ανώτερη Δραματική σχολή, ” Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα” από όπου αποφοίτησε το 1987. Την σαιζόν 91’-92’ εμφανιζόταν στο κέντρο διασκεδάσεως, “Φαντασία” και παρουσίαζε show από γνωστά musical τού Hollywood όπου εμφανιζόταν ως Merilyn Monroe και Julie Andrews σε μουσικοχορευτικό Show.

 

Το 1994 αποφάσισε να σταματήσει την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο και έπαιξε τελευταία φορά στο θέατρο, “Λαμπέτη” στην παράσταση, “Πρόσεξε το σκαλοπάτι”.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχε ρόλο σε 45 ταινίες στη δεκαετία του ’80. Από τον «Δυναστεία» με τον Σωτήρη Μουστάκα, την “Κόμπρα από τα Γιάννινα” με το Νίκο Ρίζο μέχρι την “Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή“. Η ηθοποιός δεν έχει πια το φουντωτό καστανό μαλλί με το οποίο και την βλέπαμε στις ταινίες που συμμετείχε, έχοντας κάνει τα μαλλιά της ξανθά και κόβοντας τα καρέ.

Η Νανά Βενέτη αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής βιντεοκασέτας. Έπαιξε και σε έργα στο θέατρο. Όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την υποκριτική. Έκτοτε αποφάσισε να σταματήσει την καλλιτεχνική της πορεία και να ασχοληθεί με τον χώρο των Business.

Η Νανά Βενέτη είναι παντρεμένη από το 2004 με Άγγλο επιχειρηματία και έχει έναν γιό. To 1998 πήρε την αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας TCMs.r.l. κατασκευής γερανοφόρων οχημάτων και εκτός από τον ιδιωτικό τομέα ασχολήθηκε με διαγωνισμούς τού δημοσίου.fanpage.gr

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ