Κάντυ-Κάντυ: Tο αγοροκόριτσο με την χρυσή καρδιά που μεγάλωσε την γενιά μας!«Πριν από πολλά πολλά χρόνια, κοντά στη λίμνη Μίσιγκαν…» Κάπως έτσι ξεκινά η αφήγηση, εισάγοντάς μας στον κόσμο του ορφανοτροφείου, στο οποίο μεγάλωσε το αγοροκόριτσο Κάντυ-Κάντυ, που όλοι αγαπούσαν για την καλή της καρδιά.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο manga που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στα μέσα της δεκαετίας του 1970, καθώς και στα τρία μυθιστορήματα της Κιόκο Μιζούκι με κεντρική ηρωίδα την Κάντυ. Το manga κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα από το 1986 μέχρι το 1989, από τις Εκδόσεις Τάταρη
Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΡΤ εβδομαδιαία, από το 1984 μέχρι το 1987, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία, και αποκτώντας θαυμαστές από το παιδικό και το ενήλικο κοινό. Έπειτα, την προβολή της σειράς έκανε η ΕΡΤ 3, ενώ το 1989 προβλήθηκε ξανά σε καθημερινή βάση από την ΕΡΤ1, γνωρίζοντας και πάλι επιτυχία. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η σειρά προβλήθηκε και πάλι με νέα -τρίτη- μεταγλώττιση, μέχρι το 50ό επεισόδιο, από τον ΣΚΑΪ – νυν Alpha TV.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ