«Θανάση πάρε το όπλο σου», H ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Θ.ΒΕΓΓΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑΜΕΙΑ!


ΤΟ “ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ” είναι μια από τις δημοφιλέστερες ταινίες του Θανάση Βέγγου και από τις πιο διακεκριμένες του Ντίνου Κατσουρίδη. Κέρδισε δύο Βραβεία στο ΔΦΘ το 1972 και είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.
Στην ταινία ο ρόλος του αγαπημένου μας ηθοποιού είναι πραγματικά συγκλονιστικός αξέχαστη η σκηνή με το ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ που τον πετάει έξω απο το σπίτι μαζί με τα υπάρχοντα του!ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ Θανάσης Βέγγος, Έφη Ροδίτη, Αντώνης Παπαδόπουλος, Δήμητρα Ζέζα, Χρήστος Καλαβρούζος, Βάσος Ανδρονίδης… ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ!

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Θανάσης έχει φορτηγό και κάνει μεταφορές. Αγωνίζεται να ξεπληρώσει τα χρέη του και να παντρέψει την αδελφή του κτίζοντάς της ένα σπίτι. Μια μέρα καλείται να μεταφέρει τα έπιπλα μιας κοπέλας που της έκαναν έξωση, αλλά δεν έχει που να μείνει. Έτσι ξεκινά η περιπέτεια δύο ταλαίπωρων ανθρώπων με ένα τέλος απρόοπτο και σουρεαλιστικό. Ο Σκηνοθέτης συνάντησε πολλές δυσκολίες από την επιτροπή λογοκρισίας της Χούντας για να γυρίσει την τελευταία σκηνή.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ