Η ΕΚΤΗ ΕΝΤΟΛΗ:Η συγκλονιστική δραματική σειρά με το Θ.Λειβαδίτη στον αξέχαστο ρόλο του Λευτέρη Νικητάκη!


Η ΕΚΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ήταν ο τίτλος της συγκλονιστικής δραματικής σειράς του ΚΩΣΤΑ ΛΥΧΝΑΡΑ που προβλήθηκε το 1989 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία!Στην σειρά πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο ΘΑΝΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ!ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:Θάνος Καληώρας (Μανώλης Νικητάκης) , Δημήτρης Μυράτ (πρόεδρος δικαστηρίου) , Γιάννης Ζαβραδινός , Βέρα Ζαβιτσιάνου (συνήγορος) , Χρήστος Δακτυλίδης , Τζένη Ρουσσέα (μητέρα Μαρίνας Μαρόγλου) , Λουκία Παπαδάκη (Μαρίνα Μαρόγλου) , Δημήτρης Ζακυνθινός (χρηματιστής) , Δημήτρης Τζουμάκης , Γιώργος Γραμματικός (πατριός) , Σπύρος Μαβίδης (Άλκης) , Ελένη Σάνιου Κ.Α
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΕΙΡΑΣ Ο Μανώλης Νικητάκης οδηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο για να δικαστεί για το φόνο της γυναίκας του Μαρίνας, που βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, που είχαν πάει για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος. Πριν αρχίσει η δίκη και από τα λίγα λόγια της μητέρας του θύματος και του πατριού της Μαρίνας, φάνηκε ένας μικροπανικός για αυτά που θα ακούγονταν στο δικαστήριο. Η αδελφή του θύματος, η Αλίκη, είπε στον άντρα της λίγο πριν αρχίσει η δίκη, ότι δεν πιστεύει ότι ο Μανώλης Νικητάκης είναι ο φονιάς. Η Αλίκη υποψιάζεται ότι η Μαρίνα σκοτώθηκε είτε από τον πατριό της είτε από τα ναρκωτικά.
Η δίκη αρχίζει και ο εισαγγελέας στο κατηγορητήριο καθορίζει το κίνητρο, την ευκαιρία και τις συνθήκες που οδήγησαν τον κατηγορούμενο στο εδώλιο και θέλει να πραγματοποιήσει μια ανατομία του φόνου παίρνοντας την ιστορία από την αρχή. Η μοιραία αρχή ήταν ένα κάποιο πρωινό, που η Μαρίνα έφυγε από μια γυναικολογική κλινική αποφασισμένη να κρατήσει το εξώγαμο παιδί της. Πως μπορούσε όμως να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να προκαλέσει κοινωνικό σκάνδαλο, χωρίς να αποφύγει την απομόνωση και την αποδοκιμασία, την κατακραυγή του κοινωνικού περίγυρου και τις αντιδράσεις της ίδιας της οικογένειας. Κυκλωμένη από αυτά τα ερωτηματικά αποφάσισε να βρει μια λύση προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο. Η λύση ήταν να παντρευτεί κάποιον άλλον που την ήθελε και την αγαπούσε, χωρίς να του αποκαλύψει το μυστικό της. Θα του το έλεγε μετά το γάμο, κάποια στιγμή που θα έκρινε κατάλληλη να την καταλάβει και να την συγχωρέσει. Ο γάμος έγινε, δυο άγνωστοι όμως είχαν πάρει χρήματα και την εντολή να της χαλάσουν τα σχέδια. Η εντολή ήταν να σκοτώσουν την Μαρίνα και να φορτώσουν τον φόνο στον άντρα που την παντρεύτηκε. Το νιόπαντρο ζευγάρι έφυγε μετά την δεξίωση για το γαμήλιο ταξίδι του. Πήγε σε ένα ξενοδοχείο, όπου η Μαρίνα προσπάθησε να αποφύγει την πρώτη νύχτα με τον άντρα της. Εκείνος έφυγε από το δωμάτιο για να αποφύγει τον καυγά και από τη στιγμή εκείνη χάθηκαν τα ίχνη του, γιατί τον χτύπησαν οι δυο άγνωστοι και τον εξαφάνισαν με ένα αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα η Μαρίνα ήταν στο δωμάτιο νεκρή.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ