Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Χ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80!


Ο αείμνηστος και πολύ σπουδαίος δημοσιογράφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ παρουσίαζε επι χρόνια στην τηλεόραση της ΕΡΤ την μεσημεριάτικη εκπομπή “ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ”!Η εκπομπή ήταν πολύ πεττυχημένη έκανε ρεκόρ τηλεθέασης ενω δίπλα στο σπουδαίο δημοσιογράφο μαθήτευσαν πολλοί σημερινοί συνάδελφοι του όπως η ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ!
Ο Χρήστος Οικονόμου ήταν πολλά χρόνια αρθρογράφος εφημερίδων, όπως το «Έθνος», όπου επιμελήθηκε σειράς πρωτότυπων ρεπορτάζ. Εργάστηκε επί μία 40ετία στην κρατική τηλεόραση και παρουσίασε διάφορα γνωστά τηλεπαιχνίδια, όπως «Γράμματα και Αριθμοί», καλλιτεχνικές («Ταξίδι στο Χόλιγουντ»), αλλά κι ενημερωτικές εκπομπές όπως «Σάββατο Μία και Μισή» μαζί με τη Σεμίνα Διγενή κ.α. Το καλοκαίρι του 1964 συνόδεψε στο Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ τη Σταρ Ελλάς Κορίνα Τσοπέη η οποία αναδείχθηκε πρώτη στο διαγωνισμό για τη Μις Υφήλιος. Το 1989 ήταν ο παρουσιαστής των Καλλιστείων, μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά.

Στην προσωπική του ζωή υπήρξε επί 60 έτη νυμφευμένος με την καλλονή, σχεδιάστρια μόδας, και ιδιοκτήτρια πρακτορείου ομορφιάς, Αντουανέτα Ροντοπούλου (απεβ. 28 Φεβρουαρίου 2018).


Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ