Επιστρέφει η θρυλική σειρά που αγαπήσαμε μετά απο 40 χρόνια!

Η θρυλική σειρά “Οι Πανθέοι”, από το μακρινό 1977, επιστρέφει ανανεωμένη με ένα νέο καστ και σε νέο κανάλι, από τον ΣΚΑΙ σε παραγωγή της JK Productions και υπάρχουν νεότερα.

 

Οι Πανθέοι, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Τάσου Αθανασιάδη θα γίνει σε διασκευή του σεναρίου που υπογράφει ο Βασίλης X. Σπηλιόπουλος (Σασμός), η σκηνοθεσία θα ανήκει πιθανότατα στην Κατερίνα Φιλιώτου (σ.σ.: «Αυτή η νύχτα μένει»), ενώ η παραγωγή φέρει τη σφραγίδα του Γιάννη Καραγιάννη.

Όπως λέγεται μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Αιμίλιο Χειλάκη ως Ανδρέας, ενώ ο Μιχάλης Σαράντης βρίσκεται σε αρκετά προχωρηµένες συζητήσεις για να υποδυθεί τον Κίτσο. Οι δύο αυτοί βασικοί ρόλοι εµπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο µε τη σύζυγο του Ανδρέα, τη Μάρµω. Η συμφωνία μεταξύ του σταθμού και του παραγωγού είναι για τη δημιουργία 100 επεισοδίων και η προβολή θα είναι δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Η υπόθεση για την αυθεντική σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη. Στο βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία τριών γενεών μιας οικογένειας, των Πανθέων, που εκτείνεται από το 1897 έως το 1940. Τη μέρα που ξεσπά ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, στο αρχοντικό των Πανθέων οι συγγενείς συγκεντρώνονται γύρω από τον στρατηγό Βλάσση Πανθέο, που αργοπεθαίνει. Ανάμεσά τους ο γιος του, Ανδρέας και η γυναίκα του Μάρμω, αλλά και ο καλλιτέχνης του σπιτιού, Κίτσος.

Πρόκειται για πολυπρόσωπο αφήγημα εκτεινόμενο σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει σύνθετη πλοκή με επιμέρους υποθέσεις που διασταυρώνονται και αλληλοοεξαρτώνται. Οι ήρωες του έργου συνδέονται μεταξύ τους με οικογενειακούς δεσμούς.

ΠΗΓΗ

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ