Γιώργος Ρήγας: Ο αγαπημένος ηθοποιός των 80s με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία!


Ο αγαπημένος ηθοποιός των 80s, Γιώργος Ρήγας, έχει γεννηθεί στην Αιτωλοακαρνανία. Πριν γίνει γνωστός μέσα από τις επιτυχημένες βιντεοκασέτες, είχε σπουδάσει θέατρο, χορό, σολφέζ, τραγούδι και ιστορία της μουσικής στο Ελληνικό Ωδείο.

Το ευρύ κοινό τον αγάπησε από τις ταινίες του ’80 όπως “Βασικά καλησπέρα σας” και “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”.


Ο όρος του Γιώργου Ρήγα για τον τίτλο του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»
Γιώργος Ρήγας: Η χρυσή δεκαετία του ’80, οι βιντεοκασέτες, ο πρώτος τίτλος του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και το βέτο για την ταινία
Ο ηθοποιός των ταινιών της δεκαετίας του ’80 Γιώργος Ρήγας. «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Βασικά καλησπέρα σας», «Τα τσακάλια», «Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν είναι λίγες μόνο από τις ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε εκείνη την εποχή.

Αναφερόμενος στις ταινίες τότε ο Γιώργος Ρήγας αποκάλυψε πως η επιτυχημένη ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» δεν ονομαζόταν έτσι!

«Το πρωτότυπο σενάριο δεν ήταν «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», αλλά «Πάρτυ με ούζα». Έβαλα βέτο. Για να παίξω θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος. Ήμουν ο πρώτος που πήρε το σενάριο και είπα ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο. Είχαν προηγηθεί «Τα Τσακάλια», το «Βασικά καλησπέρα σας» και τους έπεισα. Μου λένε πως να το κάνουμε; Λέω θα έρθω σε δύο μέρες και θα σας πω. Και λέω θα ονομαστεί «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», έχει ρυθμό είναι βαλσάκι.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός..i-diakopes.gr/

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ