Έφη Πίκουλα: Η μελαχρινή καλλονή ηθοποιός των 80s


Έφη Πίκουλα: Η ηθοποιός συμμετείχε σε βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80, μέσα από τις οποίες έγινε και γνωστή. Η ηθοποιός υποδύονταν τη σχέση του Σταμάτη Γαρδέλη ή του Πάνου Μιχαλόπουλου. Δηλαδή, μια όμορφη μελαχρινή νεαρή κοπέλα.

Όμως, η Έφη Πίκουλα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με τη «Λάμψη». Εκεί, υποδύθηκε την υπηρέτρια του Γιάγκυο Δράκου επί δέκα χρόνια, όπου και καθιερώθηκε. Η ηθοποιός έχει παντρευτεί με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, που είναι αδερφός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η 60χρονη ηθοποιός έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όμως, αποφεύγει την πραγματοποίηση δημοσίων εμφανίσεων, ενώ δίνει παραχωρεί μετρημένες συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά, η Έφη Πίκουλα μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 για τη «Λάμψη», καθώς και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ξεκινώντας στη “Λάμψη” είχα πει θα μείνω για 1 – 2 χρόνια μόνο και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια», είπε. Η γνωστή ηθοποιός επεσήμανε για την Αλίκη: «Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια. Η Αλίκη μου είπε: ”Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο Αλίκη; Ξέρεις τι σημαίνει να παίζεις εδώ;”. Την Αλίκη την ένιωσα πιο κοντά ως γυναίκα και όχι σαν ηθοποιό. Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν να μην κάθομαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο».

Η Έφη Πίκουλα είναι ιδιαίτερα κομψή παρά τα 60 χρόνια της. Έχει κοντά μαλλιά και δεν έχει αλλάξει πολύ από την δεκαετία του ’90.enimerotiko.gr/

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

error: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ